Piirin kevätkokous 2022

Piirin kevätkokoukseen 1.4.2022 Liedon kunnantalolla toi juhlavuutta erilaiset huomionosoitukset. 

Piirin edellinen puheenjohtaja Veikko Ruohonen sai EKL:n tunnustusmitalin. Arvokas mitali voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti liitossa, piirissä tai yhdistyksessä tai muilla tavoin toiminut tuloksellisesti eläkkeensaajien elinolojen, yhteiskunnallisen aseman ja elämänlaadun parantamiseksi.

Lisäksi Veikko Ruohonen kutsuttiin Varsinais-Suomen piirin kunniapuheenjohtajaksi. 

Myös liikkujia palkittiin. Piirin syksyn 2021 liikuntakampanjan kolme parasta yhdistystä palkittiin pienellä rahasummalla. Parhaan tulokseen ylsi VES-Turku, joka sai myös piirin kiertopalkinnon taas vuodeksi haltuunsa. Toiseksi tuli Liedon ES ja kolmnneksi Piikkiön Es.

VES-Turun puheenjohtaja Eira Pessi, piirin liikuntavastaava Jouko Aalto ja VES-Turun liikuntavastaava Matti Sarviranta, joka vastaanotti yhdistyksen palkinnon.

Myös jäsenhankintakampanjan 14.2.2020-15.11.2021 tulokset julkaistiin. Kolme kampanja-aikana suhteellisesti eniten uusia jäseniä hankkinutta yhdistystä palkittiin. Voitot olivat 200 € ensimmäiselle, 100 € toiselle ja 50 € kolmannelle yhdistykselle. Eniten jäseniä oli hankkinut Salon ES (20,51 %), toiseksi tuli Runosmäen ES (20,19 %) ja komanneksi Turun ES  (17,70 %). 

Sirpa Vanhala 

Liedon vastavalittu kunnanjohtaja Mika Ingi toi kokoukselle tervehdyksensä, jossa hän puhui mm. senioreiden elämänkokemuksen tärkeydestä.
Piirin nykyinen puheenjohtaja Soili Leppänen, EKL:n Simo Paassilta ja Veikko Ruohonen, joka oli huomattavan yllättynyt saamastaan huomiosta.
Liedon palkinnon kävi noutamassa Marja-Leena Nummelin. Piikkiön palkinnon otti haltuunsa Jouko Aalto.