Airi Saaren positiivinen asenne sai porukan liikkeelle.

Yhteispeliä ja ystävyyttä yli yhdistysrajojen

VES-Turun ja Liedon eläkkeensaajien yhteinen liikuntapäivä osoitti sen, miten yhdistyksissä voidaan luoda uusia yhteistyömalleja ja kumppanuuksia. 

Vaikka säätiedotus oli luvannut Lounais-Suomeen rankkasateita, se ei pelästyttänyt niitä lähes 50 eläkeläistä, jotka kokoontuivat Ilmarisen Metsäpirtin pihamaalla syyskuun alkupuolella. 

Kalevi Salminen selättää yksinäisyyttään käymällä ahkerasti jumppaamassa.

Pitkä, koronauhan täyteinen tauko yhdistysten toiminnassa on ollut monille rasittavaa ja yksinäistä aikaa.  Siksi jokainen tilaisuus saada vaihtaa kuulumisia niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa on hyödynnettävä.   

Yhdistysten tervehdysten jälkeen VES-Turun Airi Saari pisti reippaalla otteella porukan lämmittelemään. Sen jälkeen hajaannuttiin ryhmiin sitä mukaa, mikä kutakin innosti. Ne, joita boccia, petankki tai mölkky ei kinnostanut, lähtivät kävelylle tai seurustelivat muuten vaan.  

Airi Saaren herpaantumaton ote piti loppuun saakka, sillä tarjoilua ei aloitettu ennen kuin asiaan kuuluvat loppuverryttelyt oli suoritettu.  Päivä oli kaikin puolin onnistunut; liikunta sai kropat vetreiksi ja maukkaat makkarat sekä pullakahvit vatsat tyytyväisiksi. Iloinen sakki jätti Metsäpirtin taakseen.   

SVa  

Tapahtuman puuhahenkilöt VES-Turun Matti Sarviranta ja Liedon ES puheenjohtaja Soili Leppänen.
Lämmittelyä.
Turvahenkilö Pentti Kapanen piti huolen siitä, että koronarajoituksia ei rikottu.
Gourmet-kokit paikalla - tottakai. Vas. Matti Sarviranta ja Tapio Kurvinen. Kuva Airi Saari.
Kävelyllä voi olla näin hauskaa. Kuva Airi Saari.
Miesenergiaa, mallia näyttää Jukka Suominen.
Anita Rantanen veti mölkkyä. Kuva Airi Saari.
Bocciaa, heittovuorossa Helga Virtanen.
Petankkia. Marita Lankola ja Eira Pessi.
Verryttelyä.
Liedon ES ryhmäkuvassa. Oikealta Heikki Rämö, Esko Wikström, Pentti Kapanen, Soili Leppänen, Marja-Leena Nummelin, Airi Kapanen ja Helvi Ruohola.