Polvijärven Eläkkeensaajat ja Svenska distrikt liikunnan haastekampanjan voittoon

17.6.2022

Parin hiljaisemman vuoden jälkeen Eläkkeensaajien liikunnan haastekampanjan tulokset lähtivät uuteen nousuun. Vuoden 2022 kampanjaan osallistui 6902 jäsentä 181 yhdistyksestä. Liikuntasuorituksia kertyi kaikkiaan 337.819, joka on keskimäärin 48,9 suoritusta/ osallistuja. (Vuoden 2021 vastaavat luvut ovat: 5811 osallistujaa, 165 yhdistystä ja 292.593 suoritusta.)

Yhdistysten välisen kampanjan voittoon kiri Polvijärven Eläkkeensaajat tuloksella 42,82. Yhdistyksen puheenjohtaja Mauno Lavikainen kertoi iloisena, että kampanjaan lähdettiinkin jo sillä mielellä, että kakkos- tai kolmossijat eivät nyt kiinnosta, vaan voittoa tavoitellaan. Jäsenet liikkuivatkin kiitettävästi, mutta omia suorituksia ei aina muistettu ilmoitella yhdistykseen. Suorituksia karhuamalla ja muistuttelemalla saatiin tulokset talteen ja yhteiseen käyttöön.

Kauaksi voitosta ei jäänyt toiseksi sijoittunut Valtion Eläkkeensaajat VES-Turkukaan, jonka tulos oli 41,63. VES-Turun sinnikäs ja pitkäjänteinen työ liikunnan edistämiseksi on parantanut yhdistyksen sijoitusta liikunnan haastekampanjassa vuosi vuodelta.

Kolmanneksi yhdistysten välisessä haastekampanjassa sijoittui Liedon Eläkkeensaajat tuloksella 39,71.

Piirien välisen kilpailun voitti jo perinteiseen tapaan Svenska distrikt. Toiseksi kamppaili Lapin piiri ja kolmanneksi Pohjois-Karjalan piiri.

Kiitokset osallistujille ja onnea voittajille!

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät EKL:n kotisivuilta⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.