Piirin kesäjuhla 8.6.2023

Oi mitä hattuja

Kesäjuhlan teemana oli tänä vuonna hattu. Lupaus parhaan hatun palkitsemisesta sekä miesten että naisten sarjassa oli houkutus, mikä oli innostanut jäsenistöä puhaltamaan pölyt hattulaatikkonsa päältä. Tuloksena kesäjuhlassa nähtiin upea hattumeri: oli lieriä, lerppaa, klassista, pilleriä, nauhoin ja kukkasin koristeltua. 
- Onpa ilahduttavaa, kun hattuteema on huomioitu näin kiitettävästi, iloitsi tapahtuman spiikkaaja Anja Söderman. 

Kisan tuomarina toimi myyntipäällikkö Johanna Ekblom Viking Linelta. Suosionosoitukset raikuivat salissa, kun selvisi, että voittajat saisivat palkinnoksi Viking Linen lahjoittaman risteilylahjakortin kahdelle hengelle Premium-hytissä. 

Itämaisuus tuntui olevan päivän trendi, sillä miesten sarjassa voiton vei idän luvatun maan päähine, johon Paimion Eläkkeensaajien Jouko Olander oli sonnistautunut.  Naisten sarjan paras hattu löytyi Piikkiön Eläkkeensaajien Pirjo Viljakaisen päästä.

Jouko Olander söpönä punainen rusetti leukansa alla.
Viking Linen Johanna Ekblom kuuntelee Pirjo Viljakaisen selostusta hatun taustoista.

Muuten juhla sujui totutuissa merkeissä. Osallistujia oli reilut 200. Ohjelmistoon kuului yhdistysten esittämiä kuoro- ja tanssiesityksiä. Mukavana lisänä oli muutama sooloesitys, joille erityinen hatunnosto.

Tervehdyspuheen piti Raision Eläkkeensaajien Veijo Mikola, joka mm. kehotti yhdistyksiä lisäämään keskinäistä kanssakäymistään.

Alla olevassa kuvagalleriassa lisää kuvia juhlasta. Galleria aukeaa klikkaamalla ensimmäistä kuvaa. Kuvateksti vasemmassa alareunassa.

Kuvat ja teksti: Sirpa Vanhala