Bocciaturnaus 6.-7.8.2019

Bocciaturnauksen 4 parasta joukkuetta.

EKL:n Varsinais-Suomen piirin bocciaturnaus toteutettiin rankkasateesta huolimatta Littoisten Kultanummen kentällä 6.-7.8.2019. Kenttä oli märkä ja liukas ja vaatteet kastuivat, mutta iloisella mielellä turnaus vietiin loppuun saakka. Joukkueita oli kaikkiaan 23. Toisena päivänä voitosta pelasi 10 edellisen päivän parasta joukkuetta.

Tällä kertaa voitto tuli isolla piste-erolla, joten sen voi sanoa olleen selvä. Sijat 2 – 4 sen sijaan ratkesivat hyvin pienillä eroilla. Piikkiö II-voittajajoukkueessa pelasivat Kalevi Pirttijärvi (kapteeni), Seppo Paimento, Jarmo Gustafsson ja Raija Pirttijärvi. Piikkiö sai lisäksi kuvassa olevan kiertopalkinnon omakseen kolmannella kiinnityksellä. Toinen sija meni Uuteenkaupunkiin, kolmas Saloon ja neljäs Kaarinaan.

Uudenkaupungin joukkueessa pelasivat Markku Kulmala (kapteeni), Timo Jalonen, Jukka Lehtiranta  ja Kaija Lehtiranta, Salon V-jokkueessa Eero Oikarinen (kapteeni), Erkki Rantanen, Pentti Kärkkäinen ja Eva Lento ja Kaarinan I-joukkueessa Jaakko Tähkäpää (kapteeni), Tapani Alander, Eero Hallamaa ja Hilkka Tourunen. 

Kilpailun ylituomarina toimi Seppo Paimento, juryssä Reino Warinovski ja Ritva Helskyaho, sihteerinä Jorma Syvänen. 

Koleassa säässä puhvetista sai lämmikettä. Kuvasta puuttuu Eila Loponen ja tiistaina mukana ollut Riitta-Liisa Lehtonen.

Puheenjohtaja Veikko Ruohonen ja Piikkiön voittoisa joukkue.
Puhvetin pitäjät oikealta alkaen: Liisa Suomi, Helena Adel ja Pirjet Syvänen.